A leggyakoribb abroncs hibák

Az abroncs típusa szerint lehet újrahasznosított, szuperelasztikus, fúvott, diagonál, radiál, acélpántos, antisztatikus, nyomot nem hagyó stb. Mi a Zsolakánál olyan ismert márkákat forgalmazunk, amikről tudjuk, hogy kiváló minőséget képviselnek. Ilyen például a Continental, az Italmatic, a Barum, vagy a kiváló minőségű NUMA Prime vagy az elnyűhetetlen SunBear.

Na de vegyük át, hogy milyen hibái lehetnek egy targoncaguminak. Amikor például a gumiabroncs megfordul a felnin, az kétféle dolgot jelez: vagy rossz minőségű abronccsal van dolgunk, vagy a túlmelegedő fékek, kerékcsapágyak károsítják az abroncsok szerkezetét, esetleg a felhelyezést végző személy nem végezte jól a munkáját. Sajnos javításra nincs lehetőség, épp ezért érdemes szakemberre bízni a gumiválasztást és a felhelyezést.

A fúvott gumi kihasadása sajnos csak egyvalamit jelent: újat kell vásárolnunk. Ezt megelőzhetjük úgy, hogy tömör változatot választunk.

A nyomot nem hagyó gumi futófelülete dörzsölődik: általában ezeket kizárólag műanyag padlón használják, például az élelmiszeriparban vagy gyógyszergyártás folyamán. Sajnos ilyenkor minden esetben cserére szorul a gumi.

Targoncáknál a futóműproblémát az abroncsok is jól jelzik, mert ekkor kúposra (ferdére) kopnak. Ebben az esetben a szervizelést mihamarabb el kell végezni.

Azonban van jó hír is az abroncsok javításának kapcsán. Hiszen mi vállaljuk a gumik futófelületének felújítását, és az elhasználódott targoncagumik újrafutózását is. Ezzel könnyebben tudsz tervezni az élettartam, valamint az abroncscsere kapcsán, valamint felesleges hulladékot sem termelsz, szóval még a környezetet is véded – a pénztárcád tartalma mellett.

Optimalizáld abroncsaid állapotát, hogy targoncáid mindig tökéletes gumikon gördüljenek. Válaszd a Zsolakát, mint a legzöldebb professzionális ipari gumiabroncs szolgáltatót: www.zsolaka.hu !

Kapcsolat

Zsolaka Kft.

Nyitvatartási idő:Hétköznap: 7:00 – 17:00 –ig (műhely 16:00

Központi postacím:2049 Diósd, Pf. 15.