Szuperelasztikus (SE) abroncsok értékesítése, szerelése, mintavágása – helyszínen is

A szuperelasztikus, azaz a tömör abroncsok a legnépszerűbb típusok a targoncagumik piacán köszönhetően annak, hogy jó defekttűrés és rugalmasság jellemzi őket egyszerre.

Fúvott abroncsok értékesítése, szerelése

Göröngyös utakhoz keres megfelelő targoncagumit? A fúvott abroncsok kiváló rugózásával még az egyenetlen terepviszonyok mellett is képesek védeni a futóművet.

Acél-, és drótpántos abroncsok szerelése

Az acélpántos abroncsoknál egy kemény acélpántra van rávulkanizálva egy gumiréteg, amely jó hőelvezetőképességet biztosít az acélpánton keresztül, valamint a lehető legjobb rögzítést kínálja a felnihez.

MPT (többcélú járművek pl. Unimog) abroncsok szerelése

Leginkább két kiemelten fontos tulajdonság van, a magas sebesség biztosítása és a jó vontatóképesség terepen. Így kritikusan megkövetelik a megfelelő menetbiztonságot és terhelhetőséget, amely kizárólag csak a jó minőségű, szakszerűen felszerelt abroncsokkal lehetséges.

EM (földmunkagép) és OTR (terep) abroncsok szerelése

Méretükből és tömegükből adódóan ezeket az igen speciális abroncsokat kizárólag hozzáértő szakember szerelheti fel a munkagépekre. Cégünk több évtizedes tapasztalattal rendelkezik e téren, így garantálva a minőségi, zökkenőmentes szolgáltatást.

Kapcsolat

Zsolaka Kft.

Nyitvatartási idő:Hétköznap: 7:00 – 17:00 –ig (műhely 16:00

Központi postacím:2049 Diósd, Pf. 15.