Rólunk

Zsolaka - A legzöldebb professzionális ipari gumiabroncs szolgáltató

Cégünket több, mint 26 éve alapítottunk és az ez idő alatt kifejlesztett módszerünkkel, ökonomikussá tettük a gumiabroncscsere rendszert, így védve ügyfeleinket attól, hogy feleslegesen, többlet költségbe hajszolják magukat a még használható, de kidobott abroncsok miatt. Ezáltal hozzájárulunk a környezetterhelés csökkentéséhez, és a környezetvédelmi előírások betartásához is.

A fenntartható jövőért élünk

Amellett, hogy kiemelkedő rugalmassággal dolgozunk és a multicégek profizmusával látjuk el feladatainkat, egyedülálló módon felújított ipari abroncsokat is forgalmazunk, ezzel gátolva meg azt, hogy a még használható abroncsok a szeméttelepen, vagy rosszabb esetben a természetben bomoljanak le sok évtized alatt.

Rugalmasság, professzionalizmus, környezetvédelem.

A Zsolaka olyan ipari gumiabroncs forgalmazó és szolgáltató, mely országos lefedettséggel, a bejelentéstől számítva akár 2-3 órán belül, e három főcsapás mentén látja el feladatát. Forduljon hozzánk bizalommal, széleskörű szolgáltatásunkkal, gyorsaságunkkal és rugalmas fizetési feltételeinkkel biztosítjuk Önnek és cégének a maximális elégedettséget.

Kapcsolat

Zsolaka Kft.

Nyitvatartási idő:Hétköznap: 7:00 – 17:00 –ig (műhely 16:00

Központi postacím:2049 Diósd, Pf. 15.