Termékeink

Lassan három évtizede foglalkozunk ipari abroncsokkal és szinte megszámlálhatatlan felhasználási területet láttunk el ez idő alatt. Kínálatunkat úgy alakítottuk ki, hogy a legjobb ár/értékű gumikat tudjuk adni partnereinknek. Jellemzője mindegyiknek a hosszú élettartam, a biztos kapaszkodás, az alacsony gördülési ellenállás, valamint a megfelelő gördülési komfort. Így gyakorlatilag bármilyen ipari, nagy teherbírású szállító jármű, vontató, önjáró emelőgép, targonca, konténerrakodó, vagy reptéri jármű részére tudunk megoldást kínálni.

Hogyan válasszon ipari abroncsot?

Mindig a felhasználási területnek és körülményeknek megfelelően kell az abroncsot kiválasztani. Például, egy naponta csak pár órát futó gép esetében egy alacsonyabb árkategóriájú, de szintén megbízható típust szoktunk ajánlani, míg egy szinte 0-24 órán át dolgozó eszköz esetében mindenképpen szükség van a folyamatos terhelést is kibíró változatokra. Egyáltalán nem mindegy az sem, hogy beltéren, vagy kültéren is használatban vannak az abroncsok, illetve, hogy ki vannak-e téve különböző irritatív anyagoknak, vagy sem.

Beltéri használat esetén mindenképpen nyomot nem hagyó típust javaslunk, ezzel is csökkentve a szennyeződések kialakulásának a kockázatát.

Amennyiben segítségre van szüksége a választáshoz, keresse kollégáinkat bizalommal! 

Kérjen ajánlatot!

Kapcsolat

Zsolaka Kft.

Nyitvatartási idő:Hétköznap: 7:00 – 17:00 –ig (műhely 16:00

Központi postacím:2049 Diósd, Pf. 15.