Abroncsok a nagyvilágban

Napjainkban már az egész világot áthatja a globalizáció jelensége. A világban minden iparágat nagyvállalatok „uralnak”, ráadásul sokan meglepődnek például azon, hogy mennyi márka áll tulajdonképpen ugyanannak a cégcsoportnak a tulajdonában. Vess például egy pillantást az alábbi képre:

zsolaka-blog

Gondoltad volna, hogy a Pepsi brand alá ennyi márka tartozik? Ugyanez a helyzet a targoncagumik piacán is. Cikkünk azonban most segít rendet tenni a fejekben.

Az egyik legnagyobb és legismertebb a Continental, melyről sokan hiszik, hogy mindössze egyetlen brand, azonban alájuk tartozik még az általunk is forgalmazott cseh Barum, továbbá az Uniroyal, Semperit, General Tire, Viking, Gislaved, Mabor, Matador és Sportiva márkák. Természetesen a fő zászlóshajó a Continental, targoncagumijaikat pedig megtalálod telephelyeink bármelyikén.

Európában a másik ismert gyártó az olasz Italmatic. Ők nagy hangsúlyt fektetnek az innovációra, többek között az Italmatic gyár emelte át elsőként a radiál abroncsoknál használt modern technológiát a szuperelasztikus abroncs gyártásba.

A gumikeverék elkészítéséhez gondosan választják ki a legkiválóbb európai gyártók legjobb minőségű alapanyagait. Ezzel is biztosítva a magas technológiai színvonalat és a maximális minőséget. Ezeket a gumikeverékeket rendszeresen alávetik fizikai-mechanikai teszteknek, így biztosítva, hogy a felhasználóknak mindig ugyanazt a minőséget biztosítják.

Ezeknek köszönhető, hogy az Italmatic technológiáját használva, valamint minőségi alapanyagokat alkalmazva létrehozta a nagyon magas minőségű Comfort szuperelasztikus abroncsot. Az Italmatic Smart pedig az elektromos targoncáknál hasznos, mivel csökkenti a gördülési ellenállást, és így simább és könnyebb haladást tesz lehetővé.

Fontos adalék, hogy megkülönböztetjük a Premium +, illetve a Premium kategóriát. Ezek közé Magyarországon mindössze a Continental termékei tartoznak, melyeket megtalálsz kínálatunkban. A Premiumba pedig olyan gyártók abroncsai sorolhatók, mint a Barum, illetve az Italmatic.

Tekintsünk kissé körbe a nagyvilágban. Hatalmas szereplő a piacon még a TVS Group kötelékébe tartozó Sun TWS. Ide tartozik a Talon, Blackhawk, Solo, SunBear, valamint a Numa is, mindkét abroncs elérhető nálunk is, medvés SunBear plakátjainkat láthattad tavaly, a Numa Prime pedig az egyik legizgalmasabb újdonság jelenleg a targonca abroncsok esetén.

A Numa termékcsaládra jellemző, hogy szinte minden ipari járműre megoldást kínálnak. Speciális abroncsaikat úgy tervezték, hogy ellenálljanak a legkeményebb munkakörülményeknek, ideértve a vágásálló, hőálló, antisztatikus és olajálló gumiabroncsokat is.

És ezek a Numa termékek közül is kiemelkedik a Prime, mely a legdurvább igénybevételekhez lett tervezve. Kiváló futófelülettel rendelkező gumikeverék, amely kiváló élettartamot, kis hőfelhalmozódást és alacsony gördülési ellenállást kínál számodra.

Ázsiában a Nexen Group az egyik legismertebb, mely gyakran működik együtt olyan autógyártókkal, mint a szintén koreai Hyundai, valamint a Porsche Panamera sportváltozatához is ők fejlesztettek abroncsokat. Itt a tömör abroncsok esetén a Nexen, illetve a SolidPro márkákkal tudsz találkozni.

Nagy cégcsoport még a Gri, mely a targoncák mellett mezőgazdasági munkagépekhez, traktorokhoz, kombájnokhoz is készít abroncsokat, illetve a Trelleborg, mely a targoncák mellett olyan, nehéz körülmények között dolgozó járművek gumijaira specializálta magát, melyek erdőben, bányákban, vagy építkezéseken tevékenykednek.

Minőségi gumiabroncsra van szükséged? Fordulj hozzánk bizalommal, hiszen mi megvizsgáljuk azt, hogy melyik márka milyen típusú abroncsára van leginkább szükséged, valamint optimalizálni tudjuk azt is, hogy meddig leszel képes zökkenőmentesen használni a vásárolt gumikat. Ráadásul az elhasználódott keverékeket újrafutózzuk, megnövelve ezzel élettartamukat, ezzel pedig megvédjük a környezetet, valamint csökkentjük felesleges kiadásaidat.

Keress minket bátran: www.zsolaka.hu !

Kapcsolat

Zsolaka Kft.

Nyitvatartási idő:Hétköznap: 7:00 – 17:00 –ig (műhely 16:00

Központi postacím:2049 Diósd, Pf. 15.