Ezt a gumit válaszd elektromos targoncához

Smart és Comfort, ezek az Italmatic legkiválóbb gumiabroncsai a tömör targoncagumik piacán. A név pedig mindkét esetben találó, hiszen valóban okos megoldásokról beszélünk, mely kényelmes gördülést biztosít targoncádnak.

Az olasz üzemben gyártott, targoncákhoz szánt szuperelasztikus tömör gumiabroncsokkal az Italmatic megerősíti a "komolyság, minőség, megbízhatóság és technológia" hírnevét, amely minden termékcsaládjának jellemzője.

Az Italmatic a legújabb innovatív technológiát alkalmazza, amely hatszektoros mátrixok használatát jelenti, ellentétben a versenytársak által hagyományosan használt technológiával.

Ezt az innovatív technológiát az Italmatic nemcsak a Comfort és Smart tömör gumiabroncsok gyártásához használja, hanem a piac számára is kínálja, mivel az Italmatic a szuperelasztikus tömör gumiabroncsok gyártására szolgáló teljes kulcsrakész üzemek vezető gyártója.

"A tömör gumiabroncsok gyártásához" - magyarázza az Italmatic - "kiváló minőségű keverékeket használunk, amelyeket saját receptúráink szerint készítünk, és amelyekhez kiváló minőségű összetevőket használunk. Ez lehetővé teszi számunkra, hogy fizikai-mechanikai ellenőrzések révén garantáljuk az állandó minőséget, ami az Italmatic tömör gumiabroncsokat a piac élvonalába emeli. Az üzemek fejlett technológiájának és a keverékek know-how-jának kombinációja lehetővé teszi az Italmatic számára, hogy rendkívül megbízható és hatékony terméket kínáljon a piacnak".

A Smart tömör gumiabroncsot kifejezetten elektromos targoncákra fejlesztették ki, mivel nagyfokú simaságot garantál. Az alacsony gördülési ellenállás a fő jellemzője ennek a gumiabroncstípusnak, amelynek erőssége az innovatív, teljes profilú futófelületi kialakítás.

Ezzel a márkával az Italmatic egy új futófelületi keveréket is bevezetett, amely kiváló mechanikai jellemzőkkel rendelkezik a hosszabb élettartam elérése érdekében.

A sík felület alacsonyabb energiafogyasztást garantál, így optimalizálva az akkumulátor töltési időtartamát a hosszabb munkaórák érdekében, elősegítve az akkumulátor hosszabb élettartamát.

A Smart gumiabroncsok hagyományos és non-marking, olajálló és antisztatikus változatban is elérhetőek.

Szerezd be Italmatic abroncsod megbízható forrásból, fordulj hozzánk bizalommal: www.zsolaka.hu

Kapcsolat

Zsolaka Kft.

Nyitvatartási idő:Hétköznap: 7:00 – 17:00 –ig (műhely 16:00

Központi postacím:2049 Diósd, Pf. 15.