Ismerd meg a történetünket!


Mint sok más cég, így mi is a rendszerváltás utáni időszakban indítottuk el vállalkozásunkat. Akkor még a belföldi fuvarozás, valamint az ipari abroncsok kereskedelme volt a középpontban. 

Az első időszak hozzávetőlegesen öt évig tartott, mely során több hasznos tapasztalatot sikerült levonnunk. A legfontosabb ilyen az volt, hogy az áruszállításban nem tudtunk kibontakozni, és elértük az akkori lehetőségeinek határát. Így jött az ötlet, hogy a másik tevékenységet kell a fókuszba állítanunk. Olyannyira komoly volt ez a döntés, hogy még a gépparkot is eladtuk.

A targoncaabroncsok piacán ekkor kevés piaci szereplő volt jelen, így célszerű volt ebbe az irányba fordulnunk. Nem volt könnyű az indulás, mivel kizárólag saját tőkére, következetes piaci magatartásra, valamint a minőségre helyeztük a hangsúlyt.

Mindezek azóta is olyan alapelvek, amelyeket napról napra igyekszünk szemünk előtt tartani. Üzleti partnereink a mai napig tapasztalják, hogy az adott vállalásaink, a bánásmód, a kapott szolgáltatás vagy a termékeink minősége az ő elégedettségüket célozza meg. Elítéljük a multinacionális cégekre jellemző, kizárólag a profitot hajszoló hozzáállást, helyette egyenrangú partnerként tekintünk a minket választó ügyfelekre. 

Másik küldetésünk a környezet védelme. Pontosan emiatt tudsz hozzánk fordulni abroncs újrafutózással is. Ez a megoldás újjávarázsolja a máskülönben kidobásra ítélt gumikat, melyek így nem szennyezik Földünket ipari hulladékként. Ráadásul így Neked sem kell feleslegesen új abroncsot vásárolnod, szóval hosszú távon a költségeid is optimalizálod majd.

Emellett még az sem elhanyagolható, hogy ránk baj esetén is tudsz számítani, hiszen akár a helyszínen is vállaljuk targoncagumijaid szervizét vagy abroncsaid cseréjét, illetve tanácsot is adunk a megfelelő abroncs kiválasztásában. 

Fordulj hozzánk bizalommal: https://zsolaka.hu/

Kapcsolat

Zsolaka Kft.

Nyitvatartási idő:Hétköznap: 7:00 – 17:00 –ig (műhely 16:00

Központi postacím:2049 Diósd, Pf. 15.