Megérkeztek a Carloni gumiabroncsok!

A Carloni történelme az újrafutózástól az abroncsgyártásig

Mint minden cégnek a Carloninak is van egy története: a vállalatot 1943-ban alapította Adelmo Carloni, aki úttörő volt az ipari felhasználású gumiabroncsok-újrafutózási technikájában. Az újrafutózás egyébként a fenntartható ipari gazdaság egy kitűnő példája. - A gumiabroncsok sérült, elhasználódott burkolatát az első élettartamának végén visszaállítjuk, ezzel elkerüljük több millió tonna nyersanyag (olaj, acél, adalékanyagok) felesleges felhasználását és ugyanennyi CO₂ szén-dioxid légkörbe való kibocsátását, valamint csökkentjük a hulladék mennyiségét.

A Carloni cég tehát hatalmas tapasztalatot szerzett az ipari és építőipari járművek gumiabroncsainak újrafutózásában éppen ez a tapasztalat adta az alapját annak, hogy a Carloni szinte bármilyen megrendelői igényt ki tud elégíteni: a könnyű szállítójármű abroncsoktól kezdve a nehéz teherautókig, az építőipari daruktól a legerősebb dömperekig, a legmegfelelőbb műszaki megoldást kínálja.

 

A Carloni gumiabroncs

A Carloni – mára – leginkább a különböző földmunka folyamatokhoz, a bányászatban, az építőipariban használt gépekhez, valamint az összetett intermodális (azaz egyszerre akár több feladatot is ellátó) rakodóeszközökhöz készít erős, strapabíró minden körülmények között helytálló abroncsokat.

A gumik tervezésénél fő szempont a nagyfokú ellenállóképesség, hiszen a felhasználásuk, olyan járműveken történik, mint a mechanikus rakodók, nem közúti szállítójárművek (dömperek, hatalmas teherautók), gréderek, és földmunkát végző nagygépek

A Carloni gumiabroncsok kifejezetten strapabíróak, komoly igénybevételre, akár extrém körülményekre vannak tervezve. A fenti említett járműveket legtöbbször infrastrukturális építkezéseken – például útépítésnél, hídépítésnél, alagút építésnél, bányákban használják. Ezenkívül ezeket a járműveket minden olyan esetben használják, amikor nehéz anyagterhelést kell mozgatni, különösen durva talajokon, például acélművek, üvegművek, cementgyárak, hulladékártalmatlanító telepek, betongyártó üzemek stb. esetében.

A Carloni földmunkagép abroncsok (más néven OTR abroncsok) a legmodernebb technológiával készülnek. A gumik hatalmas és széles választékban elérhetőek, így biztosan megtalálod te is a számodra megfelelőt.

 

Még egy fontos információ, mely a Carloni profizmusát és nagyszerű minőségét mutatja: a cég megállapodásokat kötött és együtt dolgozik olyan gumigyártókkal mint a Michelin, a Goodyear vagy a Bridgestone márka.

Ismerd meg a kínálatunkban megtalálható Carloni abroncsokat. Ha szakmai segítségre van szükséged hívj minket és a kollégáink bizonyosan segítenek neked a legjobb döntést meghozni.

 

Kapcsolat

Zsolaka Kft.

Nyitvatartási idő:Hétköznap: 7:00 – 17:00 –ig (műhely 16:00

Központi postacím:2049 Diósd, Pf. 15.