Targonca gumi – nyom nélkül

Hallottál már a nyomot nem hagyó targoncagumikról? Ha még nem, akkor biztos felteszed a kérdést, hogy ez miért is lehet hasznos. Nos, röviden: a raktári takarítók biztosan örömmel fogadnák, de persze ennél azért többről van szó…

A magyarországi vállalatok többsége a targoncákat egyszerre használja kinti és benti munkához egyaránt. Logikusan következik, hogy a raktár vagy bármely más zárt tér így könnyedén bekoszolódik. Miért is baj ez? Egy hétköznapi példával élünk: mielőtt reggel munkába indulsz, felveszed a cipőd, amely aztán egész nap rajtad lesz. Miután hazaértél, valószínűleg rögtön az az első dolgod, hogy leveszed az összepiszkolt lábbelidet, hogy megóvd szobád tisztaságát. A targoncáknál az abroncs jelenti a cipőt és a raktár a szobát.

A takarítási költségeken túl

Az állandó takarítási kiadások is fájóak, habár ez a legkisebb probléma. A papírgyárban vagy az élelmiszeriparban például szigorú szabályok léteznek. Azok a cégek, melyek a targonca abroncsával próbálnak spórolni, hosszútávon rosszabbul járnak. A beszennyezett fehér lapot, vagy gyümölcsöt ugyanis nem lehet eladni, ezek mind mennek a kukába. Sőt, a padlón felgyülemlő por vagy egyéb más rétegek még balesetveszélyesek is, hiszen könnyedén csúszóssá válik miattuk a talaj.

Nyomot nem hagyó targonca gumik

A legjobb megoldás tehát, ha helyszínnek megfelelően targoncá(i)nkra külön „kinti és benti cipőt” adunk. A nyomot nem hagyó abroncsokat viszont kizárólag belső térhez válasszuk. Előnyük – ahogy a név is utal rá –, hogy nem hagynak nyomot. Hátrányuk viszont, hogy a durva talajon sokkal gyorsabban kopnak, épp ezért mi azt ajánljuk, hogy a fekete változatokat a kültéri targoncákhoz szereltesd fel.

Mindig hosszútávra tervezz

A balesetveszélyes helyzeteket elkerülve és a hosszú távú célokat szem előtt tartva tehát jobban megéri külön gumit használni kinti és benti logisztikához. Mi a Zsolakánál széles választékot kínálunk ügyfeleink számára. Győződj meg róla személyesen is, legyél Te is partnerünk.

Kapcsolat

Zsolaka Kft.

Nyitvatartási idő:Hétköznap: 7:00 – 17:00 –ig (műhely 16:00

Központi postacím:2049 Diósd, Pf. 15.