Te mit tudsz az ipari abroncsokról?

Az ipari abroncsokról és azok tulajdonságairól sajnos kevés szó esik itthon, pedig a különböző iparágak – mint a mezőgazdaság, a raktározás stb. – zavartalan működéséhez nélkülözhetetlen az átfogó ismeretük. Cégünk már 25 éve foglalkozik ilyen típusok forgalmazásával és a hozzájuk köthető szolgáltatásokkal. Épp ezért úgy éreztük, hogy ideje tiszta vizet önteni a pohárba.

A gumijelölések segítenek abban, hogy a cégek a nekik megfelelő abroncsokat vásárolják meg. Ez azért fontos, mert a hosszútávú tervek eléréshez olyan eszközökre van szükség, amelyek garantálják a folyamatos munkát. Megmutatunk 3 gyakori jelölést, amit jó, ha megjegyzel.

A-ROBUST

Ezeket az abroncsokat a különleges rugalmasság teszi egyedülállóvá. Legfőbb előnyük a kiváló ár-érték arány. Ráadásul, maximális terhelés mellett is strapabíróak maradnak, miközben extrém alacsony melegedési szintet és alacsony gördülési ellenállást biztosítanak. Használatukat ipartelepeken belüli munkához ajánljuk. A Continental gyártónál CSE Robust névvel több típus is található, melyeket targoncákra és vontatókra tudod felszerelni.

L

Az „L” jelzés a nem hajtott és nem fékezett kerekekre szánt acélpántos abroncsokra utal. Előnyük a jó hőelvezető képesség és az egyszerű szerelhetőség mellett, hogy akár a legkisebb méretekben is nagy terhelhetőséget biztosítanak állandó használat mellett is. Sőt, az acélkialakításnak köszönhetően hatásos oldalvédelmet is biztosít a gumirétegnek. A Continental MH20 és MC20 gumik választását emiatt ajánljuk a targoncákhoz.

Antistatic

Ahogy a neve is utal rá, véd az elektromos feltöltődéstől. Hogy mikor van rá szükség? Akkor, amikor robbanásveszélyes helyeken folyik a targoncás munka – ilyenkor a baleset elkerülése miatt egyébként is elengedhetetlen. Ugyanakkor fontos tudni azt is, hogy hosszútávon az olaj és a különböző irritatív oldószerek károsíthatják a képességüket. Érdemes tehát úgy alakítani a munkát, hogy ilyen anyagokkal ne, vagy csak alig érintkezzen a felület.

Nálunk a Zsolakánál külön kérésre a gumiabroncsokat akár antisztatikus kivitelben is kiszállítjuk Neked és cégednek. Fordulj hozzánk bármikor bizalommal.

Kapcsolat

Zsolaka Kft.

Nyitvatartási idő:Hétköznap: 7:00 – 17:00 –ig (műhely 16:00

Központi postacím:2049 Diósd, Pf. 15.