Targonca abroncsok

Targoncához keres gumiabroncsot? Forduljon hozzánk és mi segítünk kiválasztani a megfelelő típust annak érdekében, hogy valóban jó döntést hozzon. Sokszor tapasztaljuk ügyfeleinknél, hogy korábban nem az igénybevételnek és a körülményeknek megfelelő abroncsot használták az anyagmozgató gépeiken. Ez több problémát is felvet: nem lesz optimális a kopásütem, kevésbé biztonságos a munkavégzés, és egyéb kellemetlenségek is fel tudnak merülni, mint például, hogy a gumik csíkot hagynak a padlón.

Az ideális targonca abroncs kiválasztásakor figyelembe kell venni a tapadási értéket, az átlagos napi használati időt, a textúrát és a méretet egyaránt. Az igényeknek és igénybevételnek megfelelő gumik hosszabb élettartalmúak lesznek, ezáltal csökkentik a beszerzési költségeket, illetve enyhítik a környezetterhelést is. Az átlagos használati idő pedig nagyban befolyásolja a minőségi szintet, ezáltal pedig a targonca abroncsok árát.

Válasszon most kínálatunkból, vagy vegye fel velünk a kapcsolatot, és szakértő kollégáink segítenek megtalálni az Ön vállalkozásának ideális abroncsokat!

Kérjen ajánlatot!

Kapcsolat

Zsolaka Kft.

Nyitvatartási idő:Hétköznap: 7:00 – 17:00 –ig (műhely 16:00

Központi postacím:2049 Diósd, Pf. 15.