Acélpántos

MH20

MH20

mc20

MC20

mh20c

MH20 Clean

mc20c

MC20 Clean

Széleskörben alkalmazható abroncsok melyek a legkülönbözőbb elvárásoknak is megfelelnek, továbbá egy átfogó programot nyújtanak. A legkeményebb körülmények között is biztosítják a gondozásmentes és hibátlan használatot. Elektromos targoncákhoz is használhatóak abroncsaink, mert kis gördülési ellenállásukkal biztosítják az akkumulátorok hosszú élettartamát és használhatóságát.

Acélpántos abroncsaink a legkissebb méretben is nagy terhelhetőséget biztosítanak. Ezen abroncsoknál egy kemény acélpántra van rávulkanizálva egy gumiréteg. Ez a szerkezeti felépítés jó hőelvezetőképességet biztosít az acélpánton keresztül, valamint a lehető legjobb rögzítést biztosítja a felnihez. Az acélpántos abroncsok különösen jó futásteljesítményt biztosítanak, még nagy terhelések esetén is állandó kihasználtság mellett. Az erős acélbetét egyszerű szerelhetőséget biztosít, és hatásos oldalvédelmet nyújt a gumirétegnek.

Drótbetétes abroncsaink több -a gumiba ágyazott- acélsodronyt tartalmaznak melyeket szívós és erős gumikeverék vesz körül.Ez a szerkezeti felépítés egy különösen hatásos rögzítést biztosít. Továbbá a termékcsalád meglepően magas terhelhetőségi szinttel rendelkezik.

CLEAN jelölésű abroncsaink egy nyomot nem hagyó gumikeverékből készülnek, melyeket elsősorban világos színű padozatoknál ajánlunk.

l

Acélpántos abroncsok magas futásteljesítménnyel szabadon futó (nem hajtott és nem fékezett)kerekekre.

a

Hajtott és fékezett kerekekhez. Nehéz körülmények között is biztosítja a hosszú élettartamot szerkezetének köszönhetően.

a-robust

Ezek az abroncsok különösen rugalmasak, továbbá alacsony gördülési ellenállást és alacsony melegedési szintet garantálnak a következő előnyök mellet:

  • Kiváló ár-érték arány
  • Extrém alacsony gördülési ellenállásoldalfalvédelem
  • Maximális terhelés mellett is kitünően használható
antistatic

Az abroncsokat kérésre ANTISZTATIKUS kivitelben is szállítjuk. Az abroncsok teljesítik a Wdk-Guideline 110, az ISO 2883-as és a BS 2050 előírásait.
Megjegyzés: Ha az abroncsok hosszasan különböző irritatív anyagoknak vannak kitéve (pl. olaj vagy oldószerek) veszíthet elektromos vezetőképességéből!

clean

Nyomot nem hagyó, világos színű gumikeverékből készült abroncsok melyeket elsősorban tiszta ipari felületekre ajánlunk.

Abroncsmetszetek

metszet1

A kivitelek drótpántos és acélbetétes abroncsként kérhetőek.

metszet2

Acélpántos abroncs felépítés

Hengeres falú felnikre

Drótbetétes abroncsok felépítése

metszet3
metszet4
metszet5
Kapcsolat

Zsolaka Kft.

Nyitvatartási idő:Hétköznap: 7:00 – 17:00 –ig (műhely 16:00

Központi postacím:2049 Diósd, Pf. 15.