Tömör

Barum

barum-abroncs barum-logo

Új szuperelasztikus abroncsok targoncák és ipari járművek részére.
A Barum az iparág legjobb osztályú abroncsait kínálja általános használatra, targoncák és egyéb ipari járművek részére. A Barum szuperelasztikus abroncs sérülés és karbantartás mentes, kialakításának köszönhetően.

barum_tech1_uv

Vastag oldalfal réteg védi az abroncs felépítését, amely további ütésállósághoz vezet, ajánlott igényes alkalmazásokhoz

barum_tech2_uv

Központi bordamintázat javítja az egyenesvonalú stabilitást és a kormányzási reakciót.

barum_tech3_uv

Offset mintázat biztosítja a sima futást és egyenletes kopást.

Italmatic Comfort C1 szuperelasztikus abroncs

italmatic-logo-1italmatic-logo

Egyedülálló abroncs az Italmatictól, aki a legújabb gyártási technológiát alkalmazza a szuperelasztikus abroncsok terén, mely technológia során az abroncs felületét 6db sugárirányban elhelyezkedő formával alakítják ki.

Ezt a eljárást alkalmazzák napjaink minden modern radiálabroncsánál. Például személyautók, teharautók-kamionok, stb.. A szuperelasztikus abroncsok gyártásánál mindezidáig a hagyományos technológiát alkalmazzák, ami során az abroncs a végső alakját 2 oldalsó formával hozzák létre.

Az Italmatic gyár azonban elsőként emelte át a radiál abroncsoknál használt modern technológiát a szuperelasztikus abroncs gyártásba.

A gumikeverék elkészítéséhez gondosan választják ki a legkiválóbb európai gyártók legjobb minőségű alapanyagait. Ezzel is biztosítva a magas technológiai színvonalat és a maximális minőséget. Ezeket a gumikeverékeket rendszeresen alávetik fizikai-mechanikai teszteknek, így biztosítva, hogy a felhasználóknak mindig ugyanazt a minőséget biztosítják. Ezeknek köszönhető, hogy az Italmatic technológiáját használva, valamint minőségi alapanyagokat alkalmazva létrehozta a nagyon magas minőségű Comfort szuperelasztikus abroncsot.

A comfort szuperelasztikus abroncs főbb jellemzői

 1. Valamennyi abroncsunk megfelel az E.T.R.T.O szabványainak (The European Tyre and Rim Technical Organization – Európai Abroncs és Felni Technikai Szervezet).
 2. Minden abroncs gyártásánál a 6db sugárirányban elhelyezkedő formával alakítjuk ki, mely a következő előnyöket biztosítja:
  • Nagyon széles és lapos futófelület alakítható ki mely kiváló kapcsolatot biztosít az útburkolattal, precízebb irányíthatóságot és egyenletes futást garantál.
  • Egyenletes mintamélység az abroncs középvonalától egészen az oldalfalig. Előszőr a középen található minta kezd el kopni, majd a vállrészen kopik tovább. A Comfort szuperelasztikus abroncs bárhol használható, mert folyamatosan biztosítja az egyenletes futófelületet és mintázatot, ezzel biztosítva a tökéletes kapcsolatot az útburkolattal.
  • Az innovatív, mély “C1″ mintázat kialakításával célunk az volt, hogy kivételes kapaszkodóképességet biztosítsunk bármely padozaton, burkolaton.
 3. Az innovatív, mély “C1″ mintázat kialakításával célunk az volt, hogy kivételes kapaszkodóképességet biztosítsunk bármely padozaton, burkolaton.
 4. A gumik 3 különböző gumikeverékből épülnek fel:
  • Futófelület: kivételesen ellenálló keverék mely jól tűri a külső fizikai behatásokat, ledörzsölődést, valamint alacsony gördülési ellenállást biztosít
  • Lágy, közbenső réteg: Nagy százalékban tartalmaz természetes gumialapanyagot, ezáltal nagyfokú rugalmasságot biztosítva nyújt maximális vezetői komfortot.
  • Belső réteg: kivételes kopásállóságú és nagy szakítószilárdságú gumi, szilárd kapcsolatot biztosít a felnivel.
 5. Az abroncsokból komplett terméklista áll a felhasználók rendelkezésére 4-20 collos méretekig, normál és Flash típusúak a következő kivitelekben:
  • Standard: fekete színű abroncsok általános használatra.
  • Antistatic: Nagy vezetőképességű abroncsok, elsősorban robbanásveszélyes és tűzveszélyes környezetbe, ahol nem alkalmazhatóak a hagyományos földelési módszerek.
  • High lift: Azokra a helyekre ahol a megszokottnál nagyobb terhelésnek vannak kitéve az abroncsok.
  • Antioil: Olajjal és vegyianyagokkal szemben ellenálló keverékből készült abroncsok.
  • Bicompound: két rétegből felépülő abroncsok melyeket elsősorban olyan gépekre ajánlunk, melyek nagy tengelyterhelésnek vannak kitéve és csak minimális távolságot járnak be.
  • No marking: Egy világos színű, nyomot nem hagyó keverékből készített futófelületű abroncsok, melyeket elsősorban az élelmiszer-, gyógyszer-, és elektronikai iparban használnak, valamint bármely olyan területen ahol elvárás hogy a padozaton az abroncsok semmilyen nyomot nem hagyjanak.
  • Ezek az abroncsok is léteznek Antisztatikus, Nagy terhelésű és olajálló verziókban is!
Comfort C1
Comfort C1
Comfort C1 ECO
Comfort C1 ECO
Comfort C1 Flash metszet
Comfort C1 Flash metszet

Continetal CSE Robust SC20

Egy kipróbált és bevált abroncs – kiváló ár-érték aránnyal.

SC20 mintázat

SC20 mintázat

SC20 metszet

SC20 metszet

CSE szerkezet

CSE szerkezet

a legjobb megoldás a következő prolémákra:

 • kitartó használatot várnak burkolt útfelületeken, ahol fennáll a veszélye, hogy az abroncsot erős ütés, rázkódás éri; valamint nagy eséllyel keletkezhet rajta szúrt, vágott sérülés (pl. a terep erősen szennyezett fémforgáccsal)
 • útburkolat-sérülések esetén
 • folyamatos használat (akár a nap 24 órájában) még nagy terhek esetén is

Az abroncs megkülönböztető tulajdonságai a következők:

 • tökéletes defektmentesség
 • egyedülálló Robust oldalfalvédelem
 • kissebb javítási költségek
 • jó stabilitás
 • kiemelkedő futásteljesítmény
 • extrém alacsony gördülési ellenállás
 • továbbfejlesztett komfort a vezető számára
 • erőtartalékainak köszönhetően többszöri mintavágási lehetőség
 • SIT ajakos abroncsok a gyűrű nélküli szerelhetőségért
 • léteznek antisztatikus és nyomot nem hagyó verziókban is

Használata targoncákon, vontatókon, ipartelepen belüli körülmények között a legoptimálisabb.

Continental CSE Robust SH12

SH12 mintázat

SH12 mintázat

Mint a slick abroncsok, az SH12-es abroncs is nagy futófelület vastagságot biztosít. Ezek eredményeképpen ideálisan alkalmazható száraz és teljesen sima padozatú belső helyiségekben.

 • massziv felfekvés
 • kiváló védelem az ütközések okozta szakadásoktól

Continental CSE Robust SC11

SC11 mintázat

SC11 mintázat

Speciálisan reptéri kocsikhoz fejlesztett mintázatú abroncs, ahol is csendes futásával, kis gördülési ellenállásával és pontos iránytartásával nyújt többet. Kizárólag 125/75-8-as(15×41-8), 140/55-9 és 6.00-9 és méretekben kapható.

Continental CSE Robust MIL

MIL mintázat

MIL mintázat

Kisméretű vontatókhoz és speciális járművekhez (pl. utcaseprő gépek) használatos abroncs. Kizárólag 3.00-4 -es méretben kapható.

A CSE abroncsokat kérésre ANTISZTATIKUS kivitelben is tudjuk szállítani.

Az abroncsok teljesítik a Wdk-Guideline 110, az ISO 2883-as és a BS 2050 előírásait.

Megjegyzés: Ha az abroncsok hosszasan különböző irritatív anyagoknak vannak kitéve (pl. olaj vagy oldószerek) veszíthet elektromos vezetőképességéből!

antistatic

Continental Super Clean abroncsok

Azokra a helyekre ahol nehezen tartható a padozat tisztasága mert a rajta haladó ipari járművek kerekei szennyezik.

CSC Super Clean SC20

CSC Super Clean SC20

CSC Super Clean SH12

CSC Super Clean SH12

CSC Super Clean MIL

CSC Super Clean MIL

Használata ideális az ipar következő ágazataiban:

élelmiszer, elektronika, ital, papír optika, festék gyógyszer, repülőgép

Mind a mintázat mind az oldalfal egy kopásálló, világos színű gumikeverékből készült, mely kiválóan ellenáll a szakadásoknak, repedéseknek, stb.

Kérjük, ügyeljen a következőkre a CSC abroncsok használatakor:

Az abroncsok elektromosan nem vezetők! Elektrosztatikus kisülés keletkezhet, és a közelben erre érzékeny anyagok meggyulladhatnak vagy felrobbanhatnak! Ezért a járműveket minden esetben vagy földelni kell, vagy más, -a felügyeleti szervek által jóváhagyott- módon megakadályozni a szikraképződést!

Sunbear

sunbearSUNBEAR-LOGO
 

sunbear-range

Kapcsolat

Zsolaka Kft.

Nyitvatartási idő:Hétköznap: 7:00 – 17:00 –ig (műhely 16:00

Központi postacím:2049 Diósd, Pf. 15.