Újrahasznosított abroncsok

Az abroncsok, beleértve az ipari változatokat is, jelentősen növelik a környezetterhelést. Évente több mint egymilliárd gumi kerül leselejtezésre világszerte, és sajnos csak nagyon kis százalékát vagyunk képesek újrahasznosítani valamilyen formában. Mi a Zsolakánál ezen szeretnénk jelentősen változtatni.

Idehaza nem megoldott a már nem használható abroncsok tárolása és újrahasznosítása. Számunkra mindig is nagyon fontos volt a környezet védelme, ezért teszünk is azért, hogy termékeink a lehető legkevesebb kárt okozzanak a természetnek, az élővilágnak.

Kiemelt figyelmet fordítunk az abroncsok kopásának mértékére, felújítjuk a kopottnak hitt, de még jó állapotú abroncsokat, ezáltal megnő az élettartam, így csökken a szeméttelepekre kerülő gumik mennyisége. Ezeknek az újrahasznosított abroncsoknak a jellemzője, hogy ugyanolyan futási paraméterekkel rendelkeznek, mint az új társaik, és emellett kedvezőbb áron érhetőek el.

Segítségükkel hozzá tudunk járulni a környezetünk károsításának a csökkentéséhez, és a sokszor kidobásra szánt gumikat gyakorlatilag újjá tudjuk varázsolni.

Csökkentse Ön is a környezet károsítását és használjon újrahasznosított abroncsokat telephelyein!

Kérjen ajánlatot!

contilifecycle-logo

contilifecycleAmennyiben Ön környezet tudatos és fontosnak érzi, hogy a környezetét óvja a felesleges terheléstől, továbbá cégénél környezetirányítási rendszert vezettek be, akkor a Continental már a targoncaabroncsok területén is lehetőséget biztosít Önnek, hogy megfeleljen saját maga vagy cége elvárásainak. 2013 óta a Continental egész Európában visszagyűjti az elhasználódott SE abroncsokat és a használható karkaszokat újra hasznosítja, hogy Ön és az Önhöz hasonlóan gondolkozó környezet tudatos embereknek, cégeknek egy alternatívát kínáljon a targoncaabroncs piacon.

Kapcsolat

Zsolaka Kft.

Nyitvatartási idő:Hétköznap: 7:00 – 17:00 –ig (műhely 16:00

Központi postacím:2049 Diósd, Pf. 15.