Izgalmas újdonság az Italmatictól!

Tudtad, hogy aSMART márkájú tömör gumiabroncsokat kifejezetten elektromos targoncán való használatra fejlesztették ki?- mivel itt kiemelten fontos a hosszan tartó használat, a tartósság, és a megbízhatóság.

Az ilyen típusú gumiabroncsok egyik jellemzője a sima futófelület, mindez pedig innovatív kialakítású motívummal, valamint profilozással társul. A targonca ez által könnyebben és folyamatosabban tud gördülni, kevesebb energiát igényel, a csökkenő fogyasztás pedig optimalizálja az akkumulátor töltési idejét. Így végeredményben sokkal hosszabban tudod használni targoncáidat. A megnövekvő üzemidő pedig produktívabb munkavégzést, és hatékonyabb munkaórákat eredményez.

A SMART márkával az Italmatic bevezette új gumikeverékét is a futófelülethez, melynek magasabb mechanikai tulajdonságai tovább növelik a hosszú élettartamot. Ezek a tömör gumiabroncsok szintén elérhetők non-marking, valamint olajálló kivitelben, vagy antisztatikus változatban.

A környezetvédelem, valamint az optimalizált használat olyan értékek, melyek mellett mi is kiállunk nap mint nap. Éppen ezért üdvözöltük olyannyira az Italmatic újítását. Mi vállaljuk az abroncsaid újrafutózását is, így nem kell feleslegesen kidobnod targoncagumijaid, ezzel pedig közösen teszünk a környezetünk védelme érdekében.

Szerezd be tőlünk az új Italmatic SMART gumiabroncsod:https://zsolaka.hu/termekeink/targonca-abroncsok/tomor-2

Kapcsolat

Zsolaka Kft.

Nyitvatartási idő:Hétköznap: 7:00 – 17:00 –ig (műhely 16:00

Központi postacím:2049 Diósd, Pf. 15.