AbroncsÁSZ állás

02-1

Rajongsz a négykerekűekért? Nem áll tőled távol, ha már a munkaidő elején összepiszkolhatod magad azzal, hogy ipari járgányok abroncsain dolgozol? Élvezettel tölt el, ha működőképessé tehetsz valamit?

Csapatunk abroncsÁSZ-t keres, azaz ipari abroncs szerelőt – és mielőtt azt gondolnád, hogy „húú, ez nehéz munka”, állj meg és figyelj: nemcsak, hogy nem nehéz, de minden percét élvezni is fogod velünk. Miért?

 

Kezdjük azzal, hogy mi vár Rád az elején és mi is pontosan a munka…

 

Egyrészt nem kell profinak lenned az ipari abroncsok szerelésében, sőt, lehetsz teljesen zöldfülű is, mert mi megtanítjuk e szakma legjobb fogásait és átadunk minden tudást, amire szükséged van. Jellemzően targoncák abroncsait cseréljük és javítjuk, de néha találkozni fogsz személyautó, illetve teherautó kerekeivel, vagy egyéb ipari gépekkel is.

Sokan úgy vélik, hogy az ipari abroncsok nehezek. Ez igaz, viszont van egy óriási előnyünk a személyautó gumis munkához képest: mi párban dolgozunk, és a megfelelő fogásokkal, technikákkal még könnyebbé is válik a munka. És mivel odafigyelünk arra, hogy kikkel is dolgozzunk együtt, ezért garantáltan vidám, jóindulatú és jófej társaid lesznek a terepen.

B kategóriás jogosítványra viszont mindenképpen szükség van a munkához, ugyanis partnereink ritkán hozzák be targoncáikat, erőgépeiket javításra – így nekünk kell kiszállni hozzájuk. Az sem árt, ha legalább átlagos erőnléttel és fizikummal rendelkezel. Ha hátfájós vagy, netalán fizikailag korlátoz valamilyen egészségügyi probléma, úgy másfajta munkát kellene végezned.
Viszont azt garantáljuk, hogy tőlünk megtanulhatod, hogyan őrizd meg tested épségét a munkavégzés során. Ráadásul sportosabb és fittebb is leszel a munkavégzésnek köszönhetően.

 

Jöjjön a legizgalmasabb rész: ezt kínáljuk Neked… meg fogsz lepődni

 

Mint fentebb olvastad, nem egyszerűen alkalmazottakat keresünk a mindennapi munkavégzéshez, hanem olyan társakat, akikkel hosszú éveken át együtt tudunk működni. Partnerként kezelünk mindenkit, ami azt jelenti, hogy minden helyzetben számíthatunk egymásra. Mit jelent ez?

Lehet velünk beszélni: nálunk nincsenek kőbe vésett törvények, amelyeket ha nem tartasz be, akkor megbüntetnénk. Nálunk elvégzendő feladatok vannak, amelyeket sokszor tetszőleges, vagy legalábbis rugalmas időbeosztással is el lehet végezni – nyilván ésszerű határokon belül, éjszaka például nem dolgozunk.

Tehát bármi probléma, vagy elintézendő ügy felmerül, úgy ajtónk nyitva áll, és lehetőséget adunk arra, hogy a személyes igényeidet, feladataidat is el tudd végezni.

NEM adunk versenyképes fizetést viszont. Igen, jól olvastad. Mert tőlünk:

  • ebben az iparágban KIEMELKEDŐNEK SZÁMÍTÓ BÉRT kapsz
    ezen felül támogatjuk a bejárásod, fizetjük például a BKV bérleted, vagy a benzinköltséged. Ez egyéni megállapodás kérdése. Ráadásul a személyautó gumisműhelyekhez képest egész évben kiszámítható fizetést adunk, ami nem függ az aktuális havi forgalomtól.
  • Karácsonyi ajándék – éves bónuszt is kapsz
    Az éves bónuszod viszont függ a forgalomtól és a teljesítményedtől, ami Neked is jár, ha csatlakozol hozzánk. Ezért nálunk igazán megéri jól dolgozni.

Ráadásul talán az egyetlen ipari abroncsszerelő csapatként igazán szívügyünk a környezetvédelem, ezért teszünk is azért, hogy termékeink a lehető legkevesebb kárt okozzák a természetnek, az élővilágnak. És teszünk azért is, hogy az ipari abroncsokat használó vállalkozások minél kevesebb hulladékot termeljenek.

 

Hogyan leszel csapatunk tagja?

 

Nézd át weboldalunkat, hogy még több információt megismerj rólunk és küldd el az önéletrajzodat a zsolt@zsolaka.hu email címre, vagy töltsd ki a lentebbi űrlapot!

Ha írsz egy motivációs levelet is arról, hogy miért szeretnél nekünk dolgozni (csak őszintén – és nyugi, nem nyelvtantanárt keresünk, így a helyesírás nem mérvadó!), akkor garantáltan visszahívunk telefonon!

 

Jelentkezés