Vegye igénybe díjmentes tanácsadási szolgáltatásunkat

Összekötöttük a költséghatékonyságot a hasznossal… Azzal, hogy az általunk optimalizált módszerrel cseréljük az ipari gumiabroncsokat, ökonomikussá tesszük a rendszert, így védve ügyfeleinket attól, hogy feleslegesen, többletköltségbe hajszolják magukat a még használható, de kidobott abroncsok miatt.

Forduljon hozzánk: vegye igénybe most a díj- és kötelezettségektől mentes tanácsadási szolgáltatásunkat!

Kérd díjmentes tanácsadásunkat!

Miben tudunk segíteni?

Ipari abroncs értékesítés

Cégünk az Italmatic, a Sunbear, a Talon, a Numa és a Barum kizárólagos képviseletének számít, valamint a Continental egyik vezető forgalmazója vagyunk a szuperelasziktus targonca abroncsok szegmensében.

Ipari abroncs szerelés helyszínen

Országos lefedettséggel szolgáltatunk, és akár a bejelentéstől számítva akár 24 órán belül a helyszínre érkezünk annak érdekében, hogy logisztikai járművei, targoncái a lehető legkevesebb ideig álljanak abroncsprobléma miatt.

Egyedülálló fejlesztés a költségcsökkentésért és a környezetvédelemért

Egy olyan innovatív technológiát dolgoztunk ki, amely sokkal pontosabban tudja mérni a targoncák abroncsainak a kopását. Ezzel elérhető az, hogy még idő előtt le legyen cserélve egy abroncs, amely jelentős költségmegtakarítást jelent a felhasználók részére és a bolygónkat is kevésbé terheljük.

Időt és pénzt takarítunk meg

Kidolgoztunk egy olyan optimalizálási módszert, amely gazdaságosabbá teszi az ipari abroncsok cseréjét. Így védjük meg ügyfeleinket attól, hogy felesleges többletköltségbe hajszolják magukat a még használható, de kidobott abroncsok miatt.

Természetesen gurítjuk

Az ipari gumiabroncs piacon egyedül mi, a Zsolaka hangsúlyozzuk a környezetvédelem kiemelkedő fontosságát, hiszen ez a piaci szegmens igencsak komoly elmaradásban van ezen a téren.

Amellett, hogy kiemelkedő rugalmassággal dolgozunk és a multicégek profizmusával látjuk el feladatainkat, egyedülálló módon felújított ipari abroncsokat is forgalmazunk, ezzel gátolva meg azt, hogy a még használható abroncsok a szeméttelepen, vagy rosszabb esetben a természetben bomoljanak le sok évtizeden keresztül.

Éves szinten

szerelt abroncsok száma
5.000.000
gondozott targonca
2.370
3-4 óra alatti átlag kiszállás
2.000
Érdekel a tanácsadás

Tanusítványaink

Forduljon hozzánk bizalommal

Kérje díjmentes tanácsadási szolgáltatásunkat.

Érdekel a tanácsadás