Hogyan fejlesztheti cége teljesítményét úgy, hogy az egyre növekvő költségeit is képes legyen lecsökkenteni? Hogyan lehet vállalata mindeközben zöldebb, így hozzájárulva a fenntartható fejlődéshez és ezáltal megfelelni az egyre szigorodó környezetvédelmi politikának? Tartson velünk és kövesse állandó jelleggel szakmai cikkeinket, ahol az ipari abroncsok online világába gurítjuk be otthoni vagy céges székéről, és megmutatjuk, hogy mennyire fontos egy jól választott és jól karbantartott gumi a vállalati szférában.

Tekintse meg alább írásainkat:

A leggyakoribb abroncs hibák

A rossz minőségű abroncsok több kárt okoznak, mint amennyi hasznot hoznak. Bár áraik vonzók lehetnek, vállalati termelésedet semmiképp nem fogják javítani, sőt egyenesen hátráltatják a hibák. Gondolj bele, a felnin megforduló gumit például javítani sem lehet, így egy újabb vásárlásra kell pazarolnod azt a pénzt, amiről azt gondoltad, hogy megspóroltad. De akkor mivel tudod csökkenteni kiadási költségeidet?

Milyen gumiabroncs kell Neked?

Rögtön a lényegre térve a helyes válasz: attól függ. De bontsuk ki a kérdést komolyabban, hogy tisztábban láss a fúvott, valamint a tömör gumik piaca kapcsán.

Mikortól meddig – egy gumiabroncs élettartama

Mennyi ideig használható egy gumiabroncs? Nem mindegy a kérdés, hiszen túlhasználás esetén a targoncád vagy munkagéped látja kárát, idő előtti cserénél pedig a pénztárcád tartalma. Szerencsére azonban vannak tippek arra vonatkozólag, hogyan tudod optimalizálni az ipari gumiabroncsaid élettartamát.

Retro traktorok hódítják meg az amerikai piacot

A Te mezőgazdasági munkagéped mennyi idős? Nyugi, ezúttal kimondottan nem rossz válasz a kissé régebbi, viharvert típus – ahogyan az Egyesült Államokban sem. Az USA-ban az úgynevezett „Midwest”, azaz közép-nyugati régió az, amelyik hagyományosan erős a mezőgazdaságban, a jelen tendencia szerint pedig az ottani gazdák is a retro európai traktorok „kezébe” helyezik a föld megművelését.

Minden, amit a gumiabroncs mintázatok fajtáiról tudnod kell

Te hányféle abroncsmintával találkoztál eddig életed során? Gyaníthatóan fel sem tudod sorolni az összes lehetséges mintázatot. Ebben a cikkben segítünk rendet tenni a fejekben, és megosztunk Veled mindent, amit az abroncsmintákról érdemes tudnod.

Kapcsolat

Zsolaka Kft.

Nyitvatartási idő:Hétköznap: 7:00 – 17:00 –ig (műhely 16:00

Központi postacím:2049 Diósd, Pf. 15.