Hogyan fejlesztheti cége teljesítményét úgy, hogy az egyre növekvő költségeit is képes legyen lecsökkenteni? Hogyan lehet vállalata mindeközben zöldebb, így hozzájárulva a fenntartható fejlődéshez és ezáltal megfelelni az egyre szigorodó környezetvédelmi politikának? Tartson velünk és kövesse állandó jelleggel szakmai cikkeinket, ahol az ipari abroncsok online világába gurítjuk be otthoni vagy céges székéről, és megmutatjuk, hogy mennyire fontos egy jól választott és jól karbantartott gumi a vállalati szférában.

Tekintse meg alább írásainkat:

Az antisztatikus abroncsok helyes alkalmazása

Ahhoz, hogy a megfelelő abroncsot kiválasszuk, először is pontosan meg kell határozni a felhasználási területét. Nos, az antisztatikus gumiknál is pontosan ugyanez a helyzet. Olvasd el a cikket, és Te is pontosan tudni fogod, mikor és hol kell ezt választanod, illetve mire kell odafigyelned a használatuk során.

Amit a speciális bevonatú görgőkről tudni kell – A Vulkollan és társai

Mi a Zsolakánál nemcsak hagyományos gumiabroncsokat forgalmazunk, hanem raktári anyagmozgató gépekhez szükséges Vulkollan, illetve más speciális bevonatú görgőket is. Elmondjuk, mit kell tudni ezekről, milyen típusai vannak, és hogy a különböző eszközparkokhoz melyik fajtát kell választani.

Környezettudatosság a ContiLifyCycle abroncsokkal

Korunk egyik legégetőbb problémája a környezetszennyezés és a klímaváltozás. Sok cég azonban szerencsére felismerte, hogy lépni kell, ezért vállalati környezetvédelmi politikát dolgoztak ki, amely a gyártástól az értékesítésig, bármelyik folyamatra kiterjedhet. Tudd meg Te is, mégis, hogyan lehet zöldebb és ezzel együtt költséghatékonyabb egy gyár vagy egy üzem a Continental gumijaival.

Környezetvédelem és költségcsökkentés egyben – Az abroncs utánvágásról szakszerűen

Milyen anyagú típusokon lehet alkalmazni az abroncs utánvágást? Érdemes-e egyáltalán elvégeztetni ezt? Tényleg lecsökkentjük a cég kiadásait, miközben a természetet is védjük ezzel a szolgáltatással? Most végre mindenre választ adunk.

Gyakori abroncs hibák

A rossz minőségű abroncsok – amelyeket főleg Ázsiából importálnak – több kárt okoznak, mint amennyi hasznot hoznak. Bár áraik vonzók lehetnek, vállalati termelésedet semmiképp nem fogják javítani, sőt egyenesen hátráltatni fogják a hibák.

Kapcsolat

Zsolaka Kft.

Nyitvatartási idő:Hétköznap: 7:00 – 17:00 –ig (műhely 16:00

Központi postacím:2049 Diósd, Homokbánya u. 74. Pf. 15.
Központi telefonszámok (Törökbálint):06-1-886-70-34
 06-20-944-57-93
 06-20-938-64-69
Központi e-mail cím:info@zsolaka.hu