Hogyan fejlesztheti cége teljesítményét úgy, hogy az egyre növekvő költségeit is képes legyen lecsökkenteni? Hogyan lehet vállalata mindeközben zöldebb, így hozzájárulva a fenntartható fejlődéshez és ezáltal megfelelni az egyre szigorodó környezetvédelmi politikának? Tartson velünk és kövesse állandó jelleggel szakmai cikkeinket, ahol az ipari abroncsok online világába gurítjuk be otthoni vagy céges székéről, és megmutatjuk, hogy mennyire fontos egy jól választott és jól karbantartott gumi a vállalati szférában.

Tekintse meg alább írásainkat:

Abroncsok a nagyvilágban

Legújabb cikkünkben a targoncagumik piacát jártuk körbe.

Ezt a gumit válaszd elektromos targoncához

Tudj meg mindent az Italmatic izgalmas újításáról legújabb blogcikkünkből.

Forradalmi újítás a targoncák világában

Bizonyára már te is tudod, hogy az egyik legfontosabb érték számunkra a környezetvédelem. Mindezt azonban nem csak rendszeresen kommunikáljuk partnereink felé, hanem teszünk is azért, hogy Földünk a jövőben is egy szebb, élhetőbb hely legyen.

A leggyakoribb abroncs hibák

A rossz minőségű abroncsok több kárt okoznak, mint amennyi hasznot hoznak. Bár áraik vonzók lehetnek, vállalati termelésedet semmiképp nem fogják javítani, sőt egyenesen hátráltatják a hibák. Gondolj bele, a felnin megforduló gumit például javítani sem lehet, így egy újabb vásárlásra kell pazarolnod azt a pénzt, amiről azt gondoltad, hogy megspóroltad. De akkor mivel tudod csökkenteni kiadási költségeidet?

Milyen gumiabroncs kell Neked?

Rögtön a lényegre térve a helyes válasz: attól függ. De bontsuk ki a kérdést komolyabban, hogy tisztábban láss a fúvott, valamint a tömör gumik piaca kapcsán.

Kapcsolat

Zsolaka Kft.

Nyitvatartási idő:Hétköznap: 7:00 – 17:00 –ig (műhely 16:00

Központi postacím:2049 Diósd, Pf. 15.