Hogyan fejlesztheti cége teljesítményét úgy, hogy az egyre növekvő költségeit is képes legyen lecsökkenteni? Hogyan lehet vállalata mindeközben zöldebb, így hozzájárulva a fenntartható fejlődéshez és ezáltal megfelelni az egyre szigorodó környezetvédelmi politikának? Tartson velünk és kövesse állandó jelleggel szakmai cikkeinket, ahol az ipari abroncsok online világába gurítjuk be otthoni vagy céges székéről, és megmutatjuk, hogy mennyire fontos egy jól választott és jól karbantartott gumi a vállalati szférában.

Tekintse meg alább írásainkat:

Megérkeztek a Carloni gumiabroncsok!

A Carloni céget még 1943-ban alapították, nem túlzunk amikor azt mondjuk, hogy szokatlanul hosszú idő telt el addig, míg végre Magyarországra is megérkeztek a kitűnő minőségű Carloni gumiabroncsok, melyeket mostantól megtalálsz a Zsolaka állandó kínálatában. Ismerd meg a céget, és tudj meg mindent az abroncsokról!

Milyen abroncsokat vegyél, ha neked is csúszókerekes munkagéped van ?

Léteznek olyan, nagyipari járművek - traktorok, munkagépek, rakodó gépek – melyek alkatrészei és tartozékai közül a gumiabroncsok az egyik legkritikusabb teljesítményjellemzők: ettől függ például a gép irányíthatósága vagy akár a vezető testiépsége, biztonsága. A gumiabroncsok közül a csúszókormányzásos abroncsok speciális szerepet töltenek be: íme kinek ajánljuk ezeket az abroncsokat.

OTR targoncagumik szélsőséges időjárási helyzetekre

Már az egyszerű targonca gumi kiválasztásakor is számtalan szempontot kell figyelembe venni ahhoz, hogy az ideális döntést hozzuk meg, az pedig, hogy milyen gumival szereljük fel azokat a járműveket, amelyekkel akár szélsőséges időjárási körülmények között dolgozunk, ennél is felelősebb döntés. Segítünk!

A leggyakoribb abroncs hibák

Az összes felmérés azt mutatja, hogy a leggyakoribb abroncs hibát rögtön a választáskor elkövetjük, ha nem sikerül az ideális megoldás mellett döntenünk. Ha a rossz abroncsot – targonca gumit – választunk az számtalan kisebb és akár nagyobb hibához is vezethet. Íme, melyek ezek.

Hasonlóságok és különbségek az ipari abroncsok, és a személyautó abroncsok között.

Tulajdonképpen a lehetetlenre vállalkozunk, mert rengeteg különbség és sok hasonlóság van a targoncákra való abroncsok és a személyautókon használt gumik között, mi mégis összegyűjtöttük mindezeket és megmutatjuk.

Kapcsolat

Zsolaka Kft.

Nyitvatartási idő:Hétköznap: 7:00 – 17:00 –ig (műhely 16:00

Központi postacím:2049 Diósd, Pf. 15.