Új dimenzió az ipari gumiabroncs szolgáltatásban

Minőségi gumijavítás és csere optimális időpontban, felesleges többletköltség nélkül

Díjmentes tanácsadás itt

Ezért válassz minket

1. Maximálisan alkalmazkodunk a megváltozott körülményekhez, és betartjuk a higiéniai előírásokat. Szakembereink folyamatosan maszkban és kesztyűben dolgoznak, rendszeresen fertőtlenítik a munkaeszközöket, valamint a járműveket. Mindent megteszünk a vírusmentes, mégis kifogástalan munkavégzés érdekében.

zsolaka_virusmentes_02-min

 

2. Bármilyen ipari, mezőgazdasági munkagéphez vagy járműhöz találsz abroncsot. Mindez közel 30 éves tapasztalatunknak és óriási raktárkészletünknek köszönhető. Gumiaink mindegyikére jellemző a hosszú élettartam, a biztos kapaszkodás, az alacsony gördülési ellenállás, valamint a megfelelő gördülési komfort – mindez kiváló ár / érték arányban, minőségi gumigyártóktól

munkagep-1-min
01_tomor_abroncsok

3. Díjmentes tanácsadással segítünk Neked a tökéletes gumiabroncs kiválasztásában. Figyelembe vesszük a felhasználási területet és a körülményeket, azt, hogy beltéren vagy külső helyszínen futnak munkagépeid, valamint hogy milyen anyagokkal érintkeznek abroncsaid. Segítünk abban, hogy a legtökéletesebb választást tudd meghozni, költséghatékony módon, hosszú távra is.

4. Környezetbarát megoldásokkal dolgozunk. Forradalmasítjuk a gumiabroncscsere rendszert, pontosan meghatározva a csere időpontját. Ezzel védünk Téged attól, hogy felesleges többletköltségbe hajszold magad a még használható, de kidobott abroncsok miatt. Így hozzájárulunk a környezetterhelés csökkentéséhez, hogy unokáink is ezen a bolygón nőhessenek fel.

kornyezetvedelem
08_futasteljesitmeny_teszt

5. Felújított ipari abroncsokat is forgalmazunk. Ezzel gátoljuk meg azt, hogy a még használható abroncsok a szeméttelepen, vagy rosszabb esetben a természetben landoljanak. Továbbá használt gumiaidat is újra mintázattal látjuk el, rugalmas időpontban, mobil préssel felszerelt autóinkkal az ország egész területén, akár 2-3 órán belüli kiszállással a helyszínen is.

logos_transparent-min

Kérd díjmentes tanácsadásunkat: